Kızılay Lojistik
Kızılay Lojistik, depo yönetimi için Çözüm Teknoloji ile anlaştı
Kızılay Teknoloji’nin desteğiyle yürütülen Axata/WM Depo Yönetim Sistemi projesinin ilk pilot uygulaması 1 Kasım’da devreye alınıyor.
Bu konuyla ilgili haberler ve kurumsal duyurular.
Kızılay Lojistik
Kızılay Teknoloji’nin desteğiyle yürütülen Axata/WM Depo Yönetim Sistemi projesinin ilk pilot uygulaması 1 Kasım’da devreye alınıyor.
Link Bilgisayar
Link Bilgisayar, Eskişehir merkez ve ilçelerinde şehir güvenliğine yönelik teknolojik altyapıların kurulumunu kapsayan projede tüm teslimat süreçlerini tamamladığını KAP’a bildirdi.
COP31’in yapılacağı Antalya Expo Fuar Alanı’nın iklimlendirme çalışmaları ve duman tahliye sistemleri, Form Endüstri Ürünleri ile Form Endüstri Tesisleri tarafından gerçekleştirildi.
Özer\Ürger Mimarlık
Özer\Ürger Mimarlık’ın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için tasarladığı park, İzmit Sulak Alanı ile birlikte yaklaşık 1 milyon metrekarelik alanda kurgulanan kıyı park projesinin ilk etabını oluşturuyor.
Vodafone Business
HDI Sigorta, fiziksel santral altyapısından Vodafone Business Bulut Santral’e geçerek yaklaşık 800 kullanıcı lisansını bulut üzerinden yönetiyor.
Vakıf GYO
İzmir Konak’ta iki kuleden oluşan karma projenin inşaatına 13 Mart 2026’da başlandı ve teslimi Ekim 2029 için planlanıyor.
Wilco Group
Tersane İstanbul’daki Contemporary Istanbul fuarında temizlik ve saha hizmetlerini yürüten Wilco Group, operasyonda ortaya çıkan yaklaşık 10 ton atığı geri dönüşüm ve Ar-Ge için sınıflandırdı.
Rosatom’un inşa ettiği Akkuyu NGS’nin dördüncü güç ünitesinde makine dairesinin 18 metre yükseklikteki plakasında beton dökümü tamamlandı, türbin temeli için hazırlık başladı.
Proje kapsamında Azerbaycan’ın enerji şebeke işleticisi Azerenerji CJSC için 250 MWh kapasiteli batarya enerji depolama sistemi finansman dâhil anahtar teslim kurulacak.
Rosatom Genel Müdürü Aleksey Likhachev, Akkuyu NGS’de 1. Güç Ünitesi kontrol sisteminin hazırlık durumunu inceledi; ona göre görev, işletme lisansını alıp yıl sonuna kadar devreye alma işlemlerine başlamak.
Form Endüstri Ürünleri
İstanbul Şişli’deki Taşyapı Bulgar Vakfı projesinin etkinlik alanında her biri 230 kW kapasiteli 3 adet Redge-Lennox Flexair Serisi Heat Pump rooftop klima cihazı kullanıldı.
Rosatom’un inşa ettiği Akkuyu NGS’nin 1. Güç Ünitesi’nde, Teknolojik Süreçlerin Otomatik Kontrol Sistemi için fiziksel devreye alma öncesi hazırlık çalışmalarına başlandı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kahramanmaraş’taki toplantıda deprem bölgesi kültürel mirasına 2023-2026’da 12,2 milyar lirayı aşan kaynak sağlandığını açıkladı; toplam yatırım hedefi yaklaşık 34 milyar lira.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 6 Şubat depremlerinden etkilenen 11 ilde bugüne kadar 24 milyar liralık iş yapıldığını, kalan projelerle yatırımın 34 milyar liraya ulaşacağını açıkladı.
Anlaşma, Vietnam’da kurulması öngörülen Katmanlı Üretim Teknolojileri Merkezi için ekipman tedarikinin kapsamını ve takvimini belirliyor; metal tozu üretiminin kurulmasına ilişkin koşulları da içeriyor.
Rosatom ve KAES, Kazakistan’da iki üniteden oluşacak toplam 2400 MW kapasiteli Balkaş nükleer güç santralinin EPC sözleşmesini imzaladı.
İstihdam Köprüsü Projesi kapsamındaki yeni ofis yönetimi eğitimi Ağustos 2026'da tamamlandı.
DHL Supply Chain Türkiye ile Lilly Türkiye, Avrupa 3 tesisindeki yeni soğuk depoyu büyüyen ilaç operasyonları için hizmete aldı.
ORKA Banyo
ORKA Banyo, yılın ilk yarısında 20'ye yakın ORKA Corner'ı devreye aldı; Eskişehir'de seçili vitrifiye ürünlerinin üretimine başlayıp SAP S/4HANA geçişini tamamladı.
Domino anahtar ve priz serisi, Tüzünler Grup'un Nest Prime ile MK Kızılkaya Holding'in Kralin Palace konut projelerinde yer aldı.