Güncel edisyon

Son içerik: 15:44

Kurumsal duyuru

İş Bankası temassız ödeme etiketi MaxSticker'ı kullanıma sundu

Türkiye İş Bankası, kredi kartına bağlı çalışan ve kişisel eşyalara yapıştırılabilen MaxSticker ile fiziksel POS cihazlarında temassız ödeme hizmetini başlattı.

· Türkiye İş Bankası · Operasyon ve Altyapı · Yayın dili düzenlemesi: Türkiye İş Bankası

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre:

İş Bankası temassız ödeme etiketi MaxSticker'ı kullanıma sundu
Türkiye İş Bankası

MaxSticker, mobil uygulama açılmadan ve telefonun şarjı bulunmadan ödeme yapabiliyor. Kullanıcılar etikete bağlı kredi kartından İşCep aracılığıyla istedikleri tutarda limit tanımlayabiliyor.

Etiket üzerinde kart numarası, son kullanma tarihi veya CVV bilgisi bulunmuyor. Standart temassız işlem limitleri MaxSticker için de geçerli olacak.

Limiti aşan işlemler POS cihazına şifre girilerek tamamlanıyor. Ürün, bağlı kredi kartının MaxiPuan ve Maximil özelliklerini de içeriyor. MaxSticker'a İşCep'teki ilgili menüden başvuru yapılabiliyor. Etiket e-ticaret işlemlerine de açılabiliyor.

Henüz bilmediklerimiz

  • Kartın ücreti ve başvuru uygunluk koşulları kaynakta açıklanmıyor.

Fintek ve ödemelerİnsan ve organizasyonDijital platformlar ve uygulamalarBankacılık ve finansÜrün/hizmet lansmanı veya güncelleme

Bülten eki görselleri

İş Bankası temassız ödeme etiketi MaxSticker'ı kullanıma sundu
Türkiye İş Bankası
İş Bankası temassız ödeme etiketi MaxSticker'ı kullanıma sundu
Türkiye İş Bankası
Bu alanda markanız olsunPageskinTeklif isteyinBu alanda markanız olsunPageskinTeklif isteyinReklam alanı