Garanti BBVA Partners, Global Finance’in World’s Best Financial Innovation Labs 2026 kapsamında ödül alan yapıları arasına girdi. Seçim, dış girişimler ve ölçeklenen şirketlerle çalışan finansal hizmet şirketleri kategorisinde yapıldı.
Garanti BBVA Partners Tech Programı’nın onuncu döneminde Eriklabs, Text2Test, Rudiq, Freya ve Fraud.com yer alıyor. Girişimler altı ay boyunca programın parçası olacak.
Program; mentorluk, eğitim, iş birliği olanakları, iletişim desteği ve ekosistem bağlantıları sağlıyor. Garanti BBVA, girişim hızlandırma programını 2015’ten beri yürütüyor.
Açıklamaya göre program kapsamında bugüne kadar 65 teknoloji girişimi desteklendi. Yeni dönemdeki girişimler yazılım testi, blokzincir, sesli asistan ve dolandırıcılık önleme alanlarında çalışıyor.
Henüz bilmediklerimiz
- Görselin lisans, kredi ve yayındaki kullanım durumu bu değerlendirmeye bağlı kanıtlarla belirlenemiyor.
İnsan ve organizasyonGirişimcilikBankacılık ve finansÖdül veya yarışma


