Güncel edisyon

Son içerik: 15:44

Kurumsal duyuru

Laykon Bilişim onuncu yıl buluşmasını Kıbrıs'ta düzenledi

Laykon Bilişim, onuncu kuruluş yılı için Kıbrıs'ta düzenlediği buluşmada Türkiye genelinden otuza yakın iş ortağını üç kategoride ödüllendirdi.

· Laykon Bilişim · Strateji ve Dönüşüm · Yayın dili düzenlemesi: Laykon Bilişim

Laykon Bilişim tarafından yapılan açıklamaya göre:

Laykon Bilişim onuncu yıl buluşmasını Kıbrıs'ta düzenledi
Laykon Bilişim

Siber güvenlik alanında faaliyet gösteren şirket, 2016'da başlayan faaliyetinin onuncu yılını iş ortaklarıyla kutladı. Her yıl düzenlenen iş ortakları buluşması bu kez Kıbrıs'ta yapıldı.

Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen otuza yakın iş ortağı Gold, Silver ve Bronz kategorilerinde ödül aldı. Etkinlikte yılın performansı ile güncel tehdit gündemi ve teknoloji yol haritası ele alındı.

Şirket, Bitdefender MDR hizmetlerini 2026'nın son çeyreğinden itibaren iş ortakları üzerinden sunmayı hedefliyor. Planlanan hizmet, sürekli tehdit izleme, tespit ve müdahale işlevlerini kapsıyor.

Narbulut'un yeni VM Backup çözümü de etkinlikte iş ortaklarına tanıtıldı. Genel Müdür Barbaros Akkoyunlu, şirketin Türkiye pazarına sekiz farklı markanın çözümlerini sunduğunu belirtti.

Henüz bilmediklerimiz

  • Etkinliğin toplam katılımcı sayısı, görüşmelerden doğan ticari anlaşmalar ve planlanan MDR hizmetinin kesin başlangıç tarihi açıklanmıyor.

Siber güvenlikTeknoloji ve yazılımÖdül veya yarışma

Bu alanda markanız olsunPageskinTeklif isteyinBu alanda markanız olsunPageskinTeklif isteyinReklam alanı