Kurumsal duyuru

Girişimci kadın programının üçüncü durağı Antalya oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hepsiburada’nın yürüttüğü program, Ankara ve Bursa’dan sonra Antalya’da girişimci kadınları ve kadın kooperatiflerini bir araya getirdi.

· Hepsiburada · Ekonomi ve Sektörler

Kaynak: Basın bülteni

Girişimci kadın programının üçüncü durağı Antalya oldu
Görsel: Basın bülteni

Antalya’daki buluşmada katılımcılar, e-ticarette büyümenin ve satışları artırmanın yolları, yapay zekâ destekli içerik üretimi, HepsiJET’in lojistik ve teslimat çözümleri ile HepsiAd’in dijital reklam çözümleri hakkında uzmanlardan bilgi aldı. Katılımcılar girişimcilik deneyimlerini, karşılaştıkları zorlukları ve gelecek hedeflerini de paylaştı.

“Türkiye’nin Girişimci Kadınları Buluşuyor” adlı program, 2026 sonuna kadar farklı şehirlerde sürecek. Program, kadınların dijital yetkinliklerinin geliştirilmesini, yeni pazarlara erişimlerinin desteklenmesini ve girişimcilik ekosistemindeki iletişim ağlarının güçlendirilmesini hedefliyor.

Hepsiburada’da satış yapan girişimci kadınlar, 1 milyon TL ciroya ulaşana kadar yüzde 50 komisyon indiriminden, HepsiAd reklam desteğinden ve ücretsiz profesyonel ürün fotoğraf çekiminden yararlanabiliyor.

Platformda satış yapan kadın kooperatiflerine ilk 6 ay yüzde 0, sonraki dönemde ise süresiz olarak yüzde 1 komisyon uygulanıyor. Kooperatifler ücretsiz kargo imkânından da yararlanıyor.

Buluşmalar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının kadın girişimcilere ve kooperatiflere yönelik deneyimini Hepsiburada’nın e-ticaret tecrübesiyle bir araya getiren Türkiye’nin Girişimci Kadınları İş Birliği Protokolü kapsamında düzenleniyor.

#Girişimcilik#Perakende ve e-ticaret#Sosyal etki